M’he trobat un animal… què faig?

Refugi

Com va començar tot

El 2009 vam localitzar un solar que considerarem apte per construir un refugi d’animals abandonats així que ens vam posar mans a l’obra per aconseguir el nostre somni. També reunia les característiques necessàries per iniciar els tràmits de la Declaracíó d’Interès Comunitari.

Han sigut molts els tràmits a seguir, des del propi projecte fins a la sol·licitud de diversos permisos, ja que fins a 7 administracions i institucions públiques han hagut d’aprovar la instal·lació del refugi abans de concedir la declaració i per fi va ser aprovat! És el fruit de molts anys de treball i esforç dels voluntaris/es i socis/es de FELCAN, i estem molt orgullosos.

Oasis

El refugi no només serà un centre d’acollida, sinó que serà un Centre de Recuperacíó i Adopcions. Un lloc on l’animal recollit es recupere de les seues ferides físiques, però també de les ferides que no es veuen, que són a nivell psicològic, i que també necessiten ser curades. Un lloc on viure fins a estar preparat per a la seua adopció. Un oasi on descansar, recuperar-se i ser rehabilitat per a integrar-se sense problemes, ja siga gos o gat.

Tindrà capacitat per a 150 gossos i 30 gats. Vos imagineu quants podrem acollir durant els 30 anys que ens ha estat concedida la llicència? La xifra seria de milers.

Esperem que quan vegeu aquest projecte vos invada el mateix entusiasme que tenim nosaltres en ell.