M’he trobat un animal… què faig?

Recollida de taps

El 2012 vam posar en marxa una campanya de recollida de taps de plàstic. Els fons que obtenim amb el reciclatge els destinem al projecte del nostre refugi per a gossos i gats abandonats. Així, amb un petit gest tots podem contribuir a que el refugi de FELCAN siga una realitat.

Volem agrair el gran treball que duen a terme els voluntaris de Felcan, que posen el seu temps i el seu esforç per poder seguir realitzant la recollida de taps. Sense ells aquesta campanya seria impossible de dur a terme.

ATENCIÓ!

No tots els TAPS serveixen per reciclar. No s’admeten tapes de pots de vidre, res a contenir metall i semblants. Es poden fer malbé les màquines que reciclen el plàstic.
Serveixen tots els taps que siguen únicament de plàstic i siga plàstic dur. Si tens algun dubte concret pots escriure a tapones@felcan.org i te la resoldrem.

Ací hi ha un llistat d’exemples de taps que sí ens serveixen:

Taps

On els puc depositar?

Per donar-nos els teus taps acumúla’ls en una bossa de plàstic, tanca-la molt molt bé i porta-la a un dels nostres punts de recollida en tota València i voltants.
Tens un negoci i vols ser punt de recollida de taps? Escriu-nos a tapones@felcan.org i et donarem tota la informació. Gràcies!