M’he trobat un animal… què faig?

Avís legal

L’usuari es compromet a fer un ús diligent del lloc web i dels servicis accessibles des del mateix, amb total subjecció a la Llei, als bons costums i al present avís legal. Així mateix, es compromet, excepte autorització prèvia, expressa i escrita de FELCAN a utilitzar la informació continguda en el lloc web, exclusivament per a la seua informació, no podent realitzar ni directa ni indirectament una explotació comercial dels continguts als que té accés.

Este lloc emmagatzema un fitxer de dades relatives als comentaris enviats a este lloc. Podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició per mitjà d’un enviament d’un correu electrònic a la direcció web\@felcan.org amb l’assumpte “Datos personals en els comentarios”.

Este lloc, els dominis associats i la propietat del contingut pertanyen a FELCAN, CIF: G-97323976, amb domicili a efecte de notificacions en Apt. núm. 114, 46110-Godella, València, Espanya.

Este lloc web conté hiperenllaces que conduïxen a altres pàgines web gestionades per tercers aliens a la nostra organització. FELCAN no garantix ni es fa responsable del contingut que s’arreplegue en dites pagines web.

Excepte autorització expressa, prèvia i per escrit de FELCAN, queda terminantment prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la transformació, i en general qualsevol altra forma d’explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d’este lloc web.

Queda terminantment prohibit realitzar, sense el previ consentiment de FELCAN qualsevol manipulació o alteració d’este lloc web. Conseqüentment, FELCAN no assumirà cap responsabilitat derivada, o que poguera derivar-se, de la dita alteració o manipulació per tercers.