M’he trobat un animal… què faig?

Apadrina

Ajuda amb 10€ al mes a un gos o gat que ho necessite. Rebràs informació i fotos d’ell, podràs visitar-ho, preguntar per la seua evolució i conèixer-ho mentres espera el seu llar definitiva.

T’enviarem tota la informació de l’animal i la seua evolució per correu electrònic o correu postal si ho prefereixes. Quan rebis la bona notícia de la seua adopció podràs passar el teu apadrinament a un altre pelut o cessar-ho.

Fadrí infantil

La figura de Fadrí Infantil està adreçada a menors de 14 anys i té una quota de tan sols 5€ mensuals. Regalar l’apadrinament infantil és una forma més d’educar els xiquets en el respecte cap als altres éssers vius i en el valor de la vida mateixa. D’aquesta manera el xic/xiqueta adquireix una responsabilitat sobre l’animal triat, rebrà fotografies i informació i, sempre que siga possible, podrà anar a visitar-ho.

Fadrí animal

Amb 5€ mensuals deixa que siga el teu pelut el que fadrine a un altre gos o gat que ho necessite. Està demostrat en la naturalesa que no només els humans som solidaris!